Waaruit bestaat begeleiding?

De begeleiding begint altijd met een eerste intakegesprek. Daarna kunnen meerdere vervolgconsulten volgen. Dit kan persoonlijk op de praktijk of tijdens een huisbezoek.
 
Intakegesprek
Tijdens het intakegesprek wordt er kennisgemaakt en bepalen we samen het doel van de begeleiding. Hierbij stel ik je vragen over jouw eet-, beweeg- en leefgewoonten, klachten en persoonlijke omstandigheden. Aan de hand van de verzamelde gegevens stel ik een persoonlijk advies voor je op. Het intakegesprek duurt ongeveer één tot anderhalf uur. 
 
Wat neem je mee naar het intakegesprek?  
  • Een geldig identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs)
  • Een eventuele verwijsbrief van arts of specialist. Deze is niet vereist bij een orthomoleculair consult.
  • Eventueel recente labuitslagen
Kom je zonder doorverwijzing? Dan volstaat een geldig identiteitsbewijs.
 
Vervolgconsulten 
Tijdens de vervolgconsulten begeleid ik je tot het bereiken van jouw persoonlijke doel(en). Jouw ervaringen en resultaten worden besproken en eventuele vragen worden beantwoord. Ook ontvang je naar behoefte aanvullende tips en informatie (bijvoorbeeld recepten of informatie over jouw aandoening/ziekte).
 
Het aantal vervolgconsulten is per persoon verschillend. De reguliere vervolgconsulten duren 30-45 minuten. Op verzoek of indien nodig kan dit langer duren. 
 
Privacy
Jouw privacy is gewaarborgd. Alles wat je met mij bespreekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Voor meer informatie over jouw privacy, kun je de privacyverklaring van de praktijk lezen.