Waaruit bestaat begeleiding?

De begeleiding begint altijd met een eerste intakegesprek. Daarna kunnen meerdere vervolgconsulten volgen. Dit kan persoonlijk op de praktijk of tijdens een huisbezoek.
 
Intakegesprek
Tijdens het intakegesprek wordt er kennisgemaakt en bepaalt u samen met mij het doel van de begeleiding. Hierbij worden aan u vragen gesteld over uw eet-, beweeg- en leefgewoonten, klachten en persoonlijke omstandigheden. Aan de hand van de verzamelde gegevens wordt er een persoonlijk behandeladvies voor u opgesteld. Het intakegesprek duurt ongeveer één tot anderhalf uur. 
 
Wat neemt u mee naar het intakegesprek?  
  • Een geldig identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs)
  • De verwijsbrief van uw arts of specialist. Deze is niet vereist bij een orthomoleculair consult.
Komt u zonder doorverwijzing? Dan volstaat een geldig identiteitsbewijs.
 
Vervolgconsulten 
Tijdens de vervolgconsulten wordt u begeleid tot het bereiken van uw persoonlijke doel. Uw ervaringen en resultaten worden besproken en eventuele vragen worden beantwoord. Ook ontvangt u naar behoefte aanvullende tips en informatie (bijvoorbeeld recepten of informatie over uw aandoening/ziekte).
 
Het aantal vervolgconsulten is per persoon verschillend en wordt op u persoonlijk afgestemd.
De reguliere vervolgconsulten duren 30-45 minuten. Op verzoek of indien nodig kan dit langer duren. 
 
Privacy
Uw privacy is gewaarborgd. Alles wat u met de diëtist bespreekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Een diëtist toont respect voor u en uw omstandigheden. Voor meer informatie over uw privacy, kunt u de privacyverklaring van de praktijk lezen.