Over mij

Afbeelding invoegen  
Mijn naam is Nicolien van Baar en ik ben orthomoleculair diëtiste.
Gezondheid heeft mij altijd geboeid en vooral de manier waarop we die gezondheid met voeding en beweging kunnen beïnvloeden. Het is voor mij dan ook elke keer een uitdaging om mijn cliënten te helpen met het verbeteren van hun gezondheid. Daarbij kijk ik niet alleen naar voeding, maar ook naar omgevingsfactoren en lichaamsbeweging.

Opleiding en ervaring

In 2010 heb ik mijn diploma tot diëtist behaald aan de Hogeschool van Amsterdam. In de jaren daarna heb ik mij steeds meer verdiept in orthomoleculaire therapie. Daartoe heb ik in 2017 de opleiding Orthomoleculaire Therapie voltooid bij Natura Foundation. Tevens heb ik een aantal post HBO studies gedaan waaronder de studie Begeleiding bij Eetstoornissen en de studie Cognitieve Gedragstherapie.
 
Naast de opleiding tot diëtist heb ik ook een aantal andere studies voltooid. Zo ben ik in 1999 afgestudeerd aan de UVA, richting Communicatiewetenschappen. En ben ik in 1997 afgestudeerd aan de HEAO te Alkmaar. 


 
Naast het begeleiden van mensen in de praktijk geef ik ook bedrijfscursussen en workshops. Zo heb ik voor o.a Triade, de PI, de MIX en voor BSN Medical cursussen en workshops verzorgd.
 
Kwaliteitsregister

De titel van ‘diëtist’ is wettelijk beschermd, niet iedereen mag zich zo noemen. Ook sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

    Afbeelding invoegen